Tehnična podpora

Naš generalni direktor prejel prestižno nacionalno nagrado Gospodarske zbornice Slovenije

S ponosom objavljamo, da je naš generalni direktor mag. Tomaž Berginc prejel prestižno nacionalno nagrado Gospodarske zbornice Slovenije za posebne dosežke.


Gospodarska zbornica Slovenije vsako leto podeli prestižno nagrado gospodarstvenikom, ki trajnostno ustvarjajo presežke – imajo večletne odlične rezultate na domačem in svetovnih trgih, razpolagajo z inovativno poslovno filozofijo in ravnajo s premišljenimi poslovnimi potezami. Dosegajo preboje v svojih tržnih nišah in so lahko vodilni na domačem ali tujem trgu. S svojim delovanjem in aktivnostmi dokazujejo, da je mogoče odlične rezultate v zadovoljstvo vseh deležnikov – kupcev in lastnikov, zaposlenih in okolja – doseči tudi v najzahtevnejših pogojih poslovanja. Prejemniki nagrade se tako uvrstijo v družbo najvidnejših gospodarstvenikov, ki s svojim delovanjem pomembno sooblikujejo gospodarsko in družbeno okolje, v katerem delujejo

Zelo smo ponosni, da je bil letos eden izmed nagrajencev tudi naš generalni direktor mag. Tomaž Berginc. Čestitamo!Reportaža s podelitve:


Novinarska konferenca:


Izjava generalnega direktorja: