Tehnična podpora

Vstop ETI na najvišji nivo, z zagotovitvijo visoko kakovostnih podatkov po novem EPLAN podatkovnem standardu.

Ob sestavljanju 3D omaric so povezave žic avtomatsko izračunane in ustvarjene, montažne plošče procesira robot, luknje v vrata omarice avtomatsko izvrta robot, za vse to so potrebni standardizirani podatki vseh sestavnih delov. 

Preberite več: Vstop ETI na najvišji nivo, z zagotovitvijo visoko kakovostnih podatkov po novem EPLAN podatkovnem...

Nove rešitve za zaščito PV sistemov

Fotovoltaika je danes eden najhitreje rastočih virov obnovljive energije in napovedi kažejo, da se bodo takšni trendi nadaljevali tudi v prihodnosti. V ETI-ju v skladu z zahtevami za zaščito okolja pripravljamo nove rešitve za zaščito PV sistemov, ki vključujejo NV talilne vložke, CH talilne vložke, podstavke, varovalčne ločilnike, prenapetostno zaščito ter ostale pripomočke, ki so potrebni za primerno zaščito ter uporabniku prijazno vgradnjo in vzdrževanje.


Anže Jerman
Produktni vodjaPreberite več: nove rešitve za zaščito PV sistemov

Izzivi in rešitve pri krmiljenju enosmernega tokokroga

Če se je nekoč spor med Teslo in Edisonom, kateri tok je "boljši" - enosmerni ali izmenični, zdel nepremostljiv, se danes vse pogosteje srečujemo mešanico teh dveh tokokrogov. To še posebej velja za sodobne obnovljive vire energije, kot so PV sistemi ali sistemi za shranjevanje energije. Čeprav so danes tokokrogi dobro razumljeni in je na voljo poplava komponent in rešitev za AC sisteme, pa še vedno obstajajo vrzeli in dvomi pri pravilnem projektiranju visokoenergijskih enosmernih tokokrogov.


Aleksander Cilenšek
Produktni vodjaPreberite več: Izzivi in rešitve pri krmiljenju enosmernega tokokroga

Novosti na področju nad-tokovne zaščite PV inverterjev

Spremembe na področju PV (Photo-Voltaic), ki so povezane predvsem s pričakovanimi napetostnimi nivoji tako na vhodni (DC) - enosmerni strani inverterjev (DC/AC pretvornik) kot na izhodni, torej AC - izmenični strani. 

Viktor Martinčič
Produktni vodjaPreberite več: Novosti na področju nad-tokovne zaščite PV inverterjev

Kako učinkovito zaščitimo razsvetljavo pred prenapetostjo

Prenapetostna zaščita LED razsvetljave je zelo pomembna, saj nam vse prednosti teh svetilk pomagajo zelo malo, če celoten sistem preneha delovati ob prvi večji nevihti. 

Aleksander Cilenšek
Produktni vodja

Preberite več: Prenapetostna zaščita LED razsvetljave

Nova serija NV talilnih vložkov

Nova serija NV talilnih vložkov z izboljšano izklopno zmogljivostjo, nižjimi izgubnimi močmi ter več različnimi izvedbami varovalke.

Uroš Kovač
Specialist produktne skupine
Preberite več: Nova serija NV talilnih vložkov

Določitev SELEKTIVNOSTI z ETIsON programskim orodjem

Kako se približamo najboljši izkoriščenosti odcepa in obdržimo selektivnost med zaščitnimi aparati? Primer iz poslovno industrijskega okolja

Aleš Semolič
Prodajni inženir za tehnično podporo prodaji 

Preberite več: Določitev SELEKTIVNOSTI z ETIsON programskim orodjem