Tehnična podpora

Kako poslati povpraševanje za ETI-jeve izdelke


Spoštovani uporabnik,

ETI predstavlja novo košarico za povpraševanje, tako da nam sedaj lahko pošljete vaša povpraševanje na bolj učinkovit in pregleden način.


Kaj je košarica za povpraševanje?

Košarica za povpraševanje je elektronska košarica (deluje na podoben princip kot nakupovalna košarica v spletnih trgovinah), ki vam omogoča popoln nadzor nad izbanimi izdelki in poslanimi povpraševanji.

Vaša poslana povpraševanja niso dejanska naročila, temveč samo povpraševanja poslana naši prodajni ekipi, ki vam bo poskušala odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Opomnik: Vsi izbrani izdelki v košarici za povpraševanje se bodo samodejno izbrisali takoj ko zaprete vaš brskalnik.

Kako deluje ?

1. Pri brskanju po naših spletnih straneh preprosto izberite izdelek, za katere nam želite poslati povpraševanje ter kliknete na polje "Dodaj v košarico". Izbran izdelek bo avtomatsko uvrščen v vašo Košarico za povpraševanja.


2. Kadarkoli med vašim procesom iskanja lahko preverite in posodobite vašo Košarico za povpraševanja, brez da bi izgubili vaše rezulate iskanja-preprosto kliknite na polje Košarica, ki se nahaja v kotu desno spodaj.


3. Ko ste zaključili z vašim iskanjem in v košarico dodali vse željene izdelke kliknite polje "Nadaljuj s povpraševanjem".
 


4. Prosim izpolnite pripravljen formular, da bomo lahko čim učinkoviteje obravnavali vaše povpraševanje.
 


5. Pošljite nam vaše povpaševanje.