Tehnična podpora

Programska oprema za projektante
 

ETIsON Curves

ETIsON Curves R18.0 je uporabno in nepogrešljivo programsko orodje za:

  • izris in analizo I/t-karakteristik zaščitnih naprav;
  • nastavljanje in testiranje nastavljivih zaščitnih I/t-karakteristik zaščitnih naprav, preučevanje vplivov spremenjene oblike zaščitne karakteristike;
  • analiziranje in zagotavljanje selektivnosti med zaščitnimi napravami;
  • simuliranje odziva zaščitnih naprav v primeru nastopa preobremenitev v tokokrogu ali v primeru pojava razmer kratkega stika;
  • določitev najprimernejše zaščitne naprave v tokokrogu v primeru, ko je poznana delovna točka normalnega obratovanje in pripadajoči robni pogoji;
  • vris I/t-karakteristike odziva bremena in izbor najprimernejše zaščitne naprave;
  • izdelava poročil za vključitev v projektno dokumentacijo elektro projektov npr. PZI, PID
  • shranjevanje projektov v posebno obliko podatkovnega zapisa za arhiviranje, prenos in izmenjavo med različnimi uporabniki ETIsON Curves.  


Programsko orodje ePLAN

ETI je za projektante EPLANA-a izdelal knjižnico, z več kot 5600 produkti. Vsi produkti, so podprti s podatki in linki do tehničnih podatkov.


ETICAD Knjižnica

ETI CAD Vmesnik s knjižnico simbolov naših izdelkov za projektante (za različne CAD programe: AUTOCAD, ZWCAD, BRICSCAD, GSTARCAD, PROGECAD, ARES CAD...)


SPD konfigurator

Pravilna izbira prenapetostne zaščite je ključna v celotni električni napeljavi. Napačna izbira lahko napačno reagira v primeru strele in ne nudi ustrezne zaščite, kar v najslabšem primeru lahko povzroči požar ali celo ogrozi človeška življenja. Zato smo pri nas razvili konfigurator, ki namesto vas izbere ustrezen/pravilen prenapetostni odvodnik.

 

Primeri tipskih konfiguracij GT na SOLID GSX

Za lajšo predelavo Kovinske omare GT na modularni razdelilnik smo pripravili Konfigurator GT na SOLID GSX - Primeri tipskih konfiguracij GT na SOLID GSX


Orodje za konfiguracijo izgubnih moči

Program, ki izračuna skupne toplotne izgube izbranih zaščitnih naprav, s pomočjo katerega lahko naredimo analizo in priporočila za vgradnjo teh naprav v izbrano stikalno ploščo, upoštevajoč maksimalno dovoljeno odvajanje toplote za to stikalno ploščo.


EPLAN Electric P8

Knjižnica EPLAN ELECTRIC P8 sledi ETI tiskanemu katalogu ali KAT-Client elektronskemu katalogu in omogoča vnos simbolov.


Konfigurator zračnih odklopnikov (ACB)

 

CP Program

Programska oprema za izračun in izbiro primernih komponent za kompenzacijo jalove energije.

 


GSX konfigurator - ProgramCAD knjižnice

Knjižnica CADdy++/See Electrical sledi ETI tiskanemu katalogu ali KAT-Client elektronskemu katalogu in omogoča vnos simbolov.