Vpiši besede in poišči vsebino eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Zadnja iskanja
Tehnična podpora
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zasebnost in piškotki

Podjetje ETI d.o.o jemlje vašo zasebnost zelo resno

Podjetje ETI d.o.o zbira osebne podatke na tej spletni strani v določenih primerih kot so: registracija uporabnika ali prijava na ETI d.o.o  novice. Podjetje ETI d.o.o v nobenem primeru ne prodaja ali posreduje osebnih podatkov drugim podjetjem in/ali osebam za nadalnjo obdelavo. Podjetje ETI d.o.o uporablja vse potrebne mehanizme, da zagotavlja varnost podatkov.

O piškotkih

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik le-ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki se uporabljajo že mnogo let in jih prav tako uporabljajo praktično vse spletne strani. V letu 2013 pa je prišel v veljavo spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki spletnim stranem nalaga, da o piškotkih ter njihovi vsebini uporabnika obvestijo oz. mu dajo možnost izbire.

ETI - GDPR

Sprejeli ste piškotke Čakamo na vašo odločitev

Nujno potrebni piškotki, da spletna stran deluje pravilno

Analitični piškotki, ki jih nastavi Google in druga programska oprema za analizo prometa

Piškotki iz družabnih omrežij, kot sta Youtube in Facebook,...

Namen piškotov

Razlogov za uporabo piškotkov je več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (izbira jezika, število prikazanih rezultatov, velikost pisave itn.), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (registracija, vsebina nakupovalne košarice, prijava na e-novice, ogled videa itn.), pomagajo pri zbiranju podatkov o navadah spletnih uporabnikov (število obiskov, uporabnikom zanimiva vsebina itn.), s katerimi si pomagamo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo in ocenimo učinkovitost zasnove spletne strani.

Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih straneh, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Piškotki uporabljeni na tej spletni strani

S piškotki zbranimi na teh straneh ne zbiramo vaših osebnih podatkov in niso škodljivi za vaš računalnik, tablico ali telefon. Piškotki predvsem omogočajo enostavnejše in boljše delovanje spletne strani oz. so potrebno zaradi storitev, ki jih uporabljamo (npr. prikaz videa, beleženje obiskanosti spletne strani, itd.).

ImeČas veljavnostiOpis
_utma, _utmb, _utmzDo 2 letiGoogle Analytics piškotki. Za več informacij sledite tej povezavi.
gdpr4 letaPiškotek shranjuje vašo odločitev glede uporabe piškotkov
efuse2 letiPiškote shranjuje nastavitve aplikacije za primerjavo karakteristik varovalk
Različne oblike kot so: 
7a77fc7e44402ac20c0c196a61a99637 or 98fa40574e539a3d08066c011b482480
V času trajanja obiskaGre za t.i. 'sejne' piškotke, ki so ustvarjeni le v času vašega obiska na spletni strani.

 

Privzeto stanje

V primeru uporabe oz. obiska te spletne strani je privzeto, da se z piškotki strnijate in jih spletna stran lahko uporablja.

Kaj storiti v primeru, da piškotov ne želite

Spletni brskalniki Microsoft Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox seveda omogočajo tudi trajni izklop spletnih piškotov, pri čemer  se moramo zavedati, da bomo s trajnim izklopom / izbrisom izgubili možnost ohranitve naših osebnih nastavitev, statusa prijave, podatke o opravljenih spletnih nakupih oz. stanju košarice in še mnogo več, ter da strani ne bodo delovale pravilno oziroma boste prikrajšani za dodatne možnosti. Spletna mesta se bodo za nameček nalagala malce počasneje, saj se bodo morale slike in vsi deli vsebine vsakič naložiti od začetka.
Vaša košarica je prazna.