Vpiši besede in poišči vsebino eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Zadnja iskanja
Tehnična podpora
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spoznavni dan s timbildingom: Nepozabna izkušnja za naše štipendiste

 

Pred pričetkom težko pričakovanih počitnic ter oddiha od šolskih in študijskih obveznosti, smo naše štipendiste povabili na poseben spoznavni dan s timbildingom. Prvi julijski dan nas je čakala avantura v Green Valley Glampingu v Šempetru v Savinjski dolini.

Destinacija je obljubljala veliko zabave in izzivov. Prva naloga je zahtevala telesno aktivnost, saj so se udeleženci podali na iskanje šimpanzev, kar je zahtevalo kar nekaj prepotenih korakov. Druga naloga pa je bila virtualna resničnost, kjer so se člani ekip izmenjevali vloge in reševali ujetnika v navideznem svetu. S prehajanjem med resničnim in virtualnim svetom so iskali namige za osvoboditev ujetnika. Obe nalogi sta poudarjali pomembnost sodelovanja in komunikacije med člani ekip, kar je neprecenljiva veščina tako v vsakdanjem življenju kot tudi v delovnem okolju.

Dan je bil poln smeha, idej in novih prijateljstev. Vsi udeleženci so pohvalili odlično organizacijo dogodka, zanimivost izzivov ter prijetno in sproščeno vzdušje. 

 

Odlično organiziran in izpeljan dan. (Tom)

Zanimivo! Super je bilo spoznati nove ljudi, bodoče sodelavce. (Arijana)

Timsko delo je pokazatelj, da lahko projekt steče tako, kot smo si zamislili. (Kevin)

Zabavno, tekmovalno, kvalitetno preživet dan. (Erik)

Nisem vedel, da je toliko dela, da rešim enega šimpanza. 😊 (Jan)

Neverjetna izkušnja z dobro hrano. (Jakob)

Sproščeno druženje s kolegi in kolegicama, pester program in dobra pogostitev. (Nejc)

Super in zabaven dan. Všeč mi je bil digitalni vložek v timbildingu. (Jernej)

 

Takšni dogodki so neprecenljivi, saj poleg zabave prinašajo tudi pomembne lekcije o sodelovanju, timskem delu in reševanju izzivov. Spoznavni dan je bil odlična priložnost, da so naši štipendisti okrepili medsebojne vezi, razširili svoje socialno omrežje ter pridobili nove izkušnje in perspektive.

 

 

Po končanem timbildingu so se udeleženci vrnili domov polni navdušenja in zadovoljstva. Ta nepozabna izkušnja bo zagotovo še dolgo ostala v njihovem spominu, hkrati pa jim bo pomagala pri njihovem osebnem in profesionalnem razvoju.

Spodbujanje takšnih dogodkov je ključno za podporo mladim talentom in ustvarjanje močne skupnosti. Verjamemo, da bo ta spoznavni dan samo začetek še mnogih prijetnih dogodkov in aktivnosti, ki jih bomo organizirali za naše štipendiste v prihodnosti.

Ponosni smo, da smo lahko prispevali k takšni izkušnji in se veselimo nadaljnjega sodelovanja z našimi nadarjenimi štipendisti.

 
Vaša košarica je prazna.