Vpiši besede in poišči vsebino eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Zadnja iskanja
Tehnična podpora
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Novi ETI-jevi razdelilniki HXS sistema SOLID GSX


ETI-jevo ponudbo smo razširili z novimi kovinskimi prostostoječimi omarami HXS300 in HXS400, široka paleta dodatne in notranje opreme pa znatno povečuje možnosti in obseg uporabe celotnega sistema ohišij SOLID GSX.

Glavne prednosti novih razdelilnikov HXS:
• Velika vsestranskost in prilagodljivost
• Odstranljiv montažni okvir (ožičenje možno v delavnici ali na lokaciji)
• Enostavna vertikalna delitev.
• Ohišja in montažne plošče so narejeni za ETI-jeve aparate (MCCB-ji, MCB-ji, RCBO-ji, itd), kot tudi za modularne aparate drugih znamk.
• Nastavljiva višina (možnost podstavka).
• Sestavni deli so narejeni iz 1mm debele visoko kakovostne jeklene pločevine, prašno barvane
• Barva je poliesterska in UV odporna

 

 

Kovinski razdelilniki HXS iz serije SOLID GSX so na voljo v treh standardnih širinah (550 mm, 800 mm, 1050 mm) in dveh globinah (300 mm – ohišja višine 1850 mm; 400 mm – ohišja višine 2000 mm). Ohišja HXS z enojnimi vrati imajo stopnjo zaščite IP65, ohišja širine 1050 mm z deljenimi vrati pa IP55. Vsa ohišja so lahko opremljena z montažnimi ploščami, montažnimi okvirji za električno opremo in zbiralčnim sistemom.

 

 

Izberete lahko tako prazna ohišja kot tudi ohišja, opremljena z univerzalno montažno ploščo. Zaradi namenskih odprtin za montažo in prilagojenih stranskih sten je ohišja mogoče povezati v sklope in prepeljati kable ali vodilne mostove med odseki. Ohišja se lahko pritrdijo na steno s pomočjo namenskih odprtin na zadnji strani ohišja ali za to namenjenih ročajev. Ohišja je mogoče pritrditi tudi na tla s pomočjo montažnih lukenj v podnožjih.


Možnost poljubne konfiguracije 

Vsa ohišja SOLID GSX imajo skupne elemente notranje opreme.
Pokrovi CP, montažne plošče PM ali vodila TH-S imajo enotne dimenzije in način pritrditve, tako da se lahko uporabljajo tako v hermetičnih ohišjih GT, v podometnih ohišjih 4XP160, v nadometnih ohišjih 4XN160 kot tudi v samostoječih ohišjih HXS. Veliko število dodatkov zagotavlja vsestranskost in možnost prilagajanja ohišij individualnim zahtevam. Široka paleta namenskih pokrovov in montažnih plošč omogoča znatno zmanjšanje časa izdelave, medtem ko ščitniki CP x-x PF s plastičnim polnilom in montažne plošče PM-F brez odprtin omogočajo vgradnjo nestandardne ali netipične opreme.
V prostostoječih ohišjih HXS so bile uvedene rešitve, ki omogočajo vgradnjo konzolnega sistema z izolatorji za zbiralke neposredno na zadnjo steno ohišja. Takšna rešitev ne le prihrani prostor, temveč tudi močno olajša distribucijo energije. Zaradi vzdrževanja ustreznih razdalj in izvajanja namenskih prilagoditev/oslabitev v stranskih stenah ohišja je mogoče neposredno prepeljati zbiralke med ohišji, povezanimi v sklopih.
Dobro premišljene konstrukcijske rešitve zagotavljajo možnost poljubne konfiguracije ohišij.


Konstrukcijske rešitve, ki olajšajo vgradnjo

Uporaba skupnih elementov in podobnih rešitev v celotnem sistemu SOLID GSX znatno poenostavi montažo in izdelavo stikalnih naprav.
Enotni samovrtalni in drugi vijaki omogočajo, da se orodja redkeje menjajo, številni majhni detajli za pozicioniranje in označevalci pa skrajšajo čas montaže.
Sistem SOLID GSX omogoča enostavno sestavljanje in demontažo celotnih vložkov z opremo in kabli v ohišjih.
Poleg tega imajo ohišja HXS ločljivo zadnjo steno, kar močno poenostavi montažo in ožičenje večjih in kompleksnejših sklopov.
Podrobna navodila natančno opisujejo način sestavljanja aparata, namenski pokrovi z izrezi in montažne plošče z odprtinami za določeno vrsto aparata pa omogočajo prihranek časa, potrebnega za določitev zahtevanih mest montaže.
 

    
Katalog
 

 


 

 

 
 
Vaša košarica je prazna.