Želimo vas spoznati že tekom šolanja in študija; spoznajte tudi vi nas!

 

OPRAVLJANJE OBVEZNE PRAKSE

Če si želiš biti del našega kolektiva vsaj za nekaj časa, če želiš začutiti utrip dela v velikem podjetju, če želiš spoznati svoj poklic in imeti kul mentorja – se nam pridruži! Nudimo opravljanje obvezne prakse dijakov in študentom tehničnih smeri.

 

ŠTUDENTSKO DELO

Spoznaj, kako se naredi izdelek od ideje do končnega izdelka. Te zanima, kako imamo organizirano skladišče? Si se vedno spraševal, kje delajo tvoji sorodniki? Pridruži se nam. Poleg stimulativnega plačila študentskega dela ti nudimo izvrstno toplo malico.

 

KADROVSKE ŠTIPENDIJE

V ETIju želimo graditi tvorne in dolgoročne odnose s štipendisti, našimi bodočimi sodelavci. Zavedamo se, da ni dovolj, da štipendiste izberemo, jim izplačujemo štipendijo in jih po končanem šolanju ali študiju zaposlimo. Bodoče sodelavce želimo tekom šolanja/študija tudi bolje spoznati. Vsekakor pa želimo, da  tudi štipendisti spoznajo ETI ne le kot podpisnika pogodbe o štipendiranju, temveč tudi kot delodajalca, ki se trudi razvijati okolje, ki je za vse vključene v proces dela varno, prijazno in podporno.

 

Zakaj postati ETI-jev štipendist?

 

1. Ker so sodelavci in mentorji super2. Ker ETI svojim štipendistom pomaga tudi na druge načine


3. Ker mi je zagotovljena zaposlitev v visokotehnološkem mednarodnem podjetju4. Ker se štipendisti na ETI-ju tudi zabavamo


Štipendistom nudimo:

- spoznavanje poslovnega procesa že med šolanjem in študijem,

- obvezno prakso med šolanjem,

- študentsko delo ter pomoč pri izdelavi diplomskih, seminarskih in magistrskih nalog

- strokovne in prijazne mentorje

- po končanem šolanju nudimo zaposlitev.

 

Razpisi kadrovskih štipendij

 

Prijave na razpis kadrovskih štipendij za leto 2023/2024 so zaključene.

Obrazec za prijavo najdete tukaj.

 

 Pokliči 03 56 57 411 ali piši na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vaša košarica je prazna.